Boutique Cottage De Fazant 


In één van de mooiste straatjes van het schilderachtige Zuidzande met wijds uitzicht over de uitgestrekte landerijen en de prachtig gerenoveerde Zuidzandse molen vind je onze Boutique Cottage. 

Zuidzande is een klein dorpje liggend in het meest zuidelijke gedeelte van Zeeland in de streek Zeeuws Vlaanderen. Bekend om zijn vele bijzondere sterrenstaurants (Air Republic, PureC, Blueness, La Trinité, Spetters en niet te vergeten de Kromme Watergang in Slijkplaat). Maar ook zonder ster zijn er voldoende andere fijne adresjes om heerlijk te ontbijten, te lunchen of te genieten van een heerlijke cappuccino zoals De Eetboetiek in Sluis.

Verder staat Zeeuws Vlaanderen ook bekend om zijn prachtige kustlijn welke loopt van Breskens, langs Nieuwvliet via Groede naar Cadzand, waar het natuurgebied Het Zwin begint. Deze stranden staan bekend omdat ze schoon zijn en dat het er niet massaal druk is. Om de paar honderd meter is er een strandopgang, vaak met een fijn strandpaviljoen onderaan de trap, Dok 14, Loods 10, Beachouse 25 en Moio zijn heerlijke voorbeelden hiervan.


Terug naar onze Boutique Cottage, welke gelegen is aan de Sluissedijk in Zuidzande 

Boutique Cottage De Fazant dankt zijn naam aan de vele Fazanten die je in groten getale tegenkomt als je 's ochtends vroeg een mooie polderwandeling maakt. Deze prachtig gekleurde vogels zie je het hele jaar in en langs de polders. Een schitterend gezicht. 

De Cottage biedt plaats aan zes personen. 

Het heeft drie ruime slaapkamers voorzien van fijne bedden, twee nieuwe ruime badkamers met ieder een eigen toilet, één op de begaande grond en één op de eerste verdieping. Een mooie handgemaakte eiken keuken die in verbinding staat met de woonkamer welke van alle gemakken voorzien is. De fijne brede raampartijen in de Cottage bieden uitzicht over het polderlandschap. 

Een houtgestookte openhaard zorgt voor sfeervolle avonden. De tuin ligt heerlijk op het Zuid-Westen waardoor je volop van de Zeeuwse Zon kunt genieten maar er ook genoeg schaduw plekken zijn.

Met 10 minuten sta je op het strand van Cadzand en wil je genieten van het mondaine Knokke rijd je nog iets verder door. Het ligt allemaal om de hoek en onze Cottage is een prima uitvalsbasis voor een lang weekend, midweek of zelfs een hele week.  

Verblijven in Boutique Cottage De Fazant betekent puur genieten van de rust, de natuur maar ook de luxe van de cottage en wil je er toch op uit dan zit je dicht bij alle uitvalswegen.

Wees welkom  

 
-
E-mailen
Map
Info
Instagram